株式会社玄米酵素の ハイゲンキ ビフィズス乳酸菌プラスです⛄
ミネラルやビタミン類が豊富な玄米と玄米胚芽表皮を、日本の国菌である麹菌で発酵させた食品らしいんですよ💯
食物繊維たっぷりで、ビタミンB群やアミノ酸なども豊富で、麹菌による発酵で各種酵素が生まれているそうです🏹
ヨーグルトに混ぜた
り、お水と一緒に飲んでもいいそうです💫
水と一緒に飲みました🌙
味や舌触りが苦手ですが、おなかのお掃除はできました🔱
This is Genki Bifidobacteria Plus from Genmai Enzyme Co, Ltd⛄
It is a food made by fermenting brown rice, which is rich in minerals and vitamins, along with the germ and husk of the brown rice, using koji mold, a Japanese national fungus💯
It is rich in dietary fiber, B vitamins, and amino acids, and various enzymes are produced through fermentation by koji mold🏹
Apparently you can mix it with yogurt or drink it with water 💫
I drank it with water 🌙
I don't like the taste or texture, but it did help cleanse my stomach🔱
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