株式会社ヤマザキの カネ吉の刻み昆布です🎑
北海道福島町産の真昆布を使用しています🌈
おいしい昆布を育てるために、海や森や川という、自然の恵みを最大限、活かしています🗝️
私達、日本人は昆布やわかめ、みそ、醤油、かつお節、干し椎茸、納豆がないと生きていけません🍙
今回は、カネ吉の刻み昆布を使
って、「椎茸と刻み昆布となめこのお味噌汁」と「シャケと刻み昆布とささがきごぼうの炊き込みご飯」と「刻み昆布とごぼうとにんじんとちくわの煮物」を作りました🌾
全て鰹だしを加えています🥢
This is Kanekichi chopped kelp from Yamazaki Co, Ltd🎑
It uses true kelp from Fukushima Town, Hokkaido 🌈
In order to grow delicious kelp, we make the most of the blessings of nature such as the sea, forests, and rivers🗝️
We Japanese cannot live without kelp, wakame, miso, soy sauce, bonito flakes, dried shiitake mushrooms, and natto🍙
This time, we will use Kanekichi's shredded konbu to make ``Miso soup with shiitake mushrooms, shredded kelp, and nameko mushrooms'', ``rice cooked with salmon, shredded kelp, and chopped burdock'', and ``simmered shredded kelp, burdock, carrot, and chikuwa'' I made it🌾
Everything is made with bonito stock🥢
#pr #株式会社ヤマザキ #カネ吉 #カネ吉オンライン #kanekichionline #カネ吉の刻み昆布 #刻み昆布 #monipla #kanekichionline_fan
…続きを見る
['close']