株式会社ヤマザキのカネ吉の生ふりかけです🍴
原材料は、ちりめんじゃこ、かつおぶし、昆布、いりごま、砂糖、醤油、酢、みりんです⭐
2枚目の画像は、白粥に焼きたらことカネ吉の生ふりかけを乗せました🍀
3枚目の画像は、手作り豆腐に生ふりかけを乗せて、オリーブオイルをかけました🦄
和食の基本は「さし
すせそ」で、砂糖塩酢醤油味噌ですが、カネ吉の生ふりかけは味噌以外の調味料を使用しています🍵
昆布や醤油に含まれるグルタミン酸やかつおぶしに含まれるイノシン酸などの相乗効果で、旨みが凝縮してるんですよ💯
This is Kanekichi's raw furikake from Yamazaki Co, Ltd🍴
The ingredients are chirimenjako, bonito flakes, kelp, roasted sesame seeds, sugar, soy sauce, vinegar, and mirin⭐
The second image is white porridge topped with grilled cod roe and raw Kanekichi furikake🍀
The third image is homemade tofu topped with raw furikake and drizzled with olive oil🦄
The basis of Japanese cuisine is ``sashisu seso'', which is sugar, salt, vinegar, soy sauce, and miso, but Kanekichi's raw furikake uses seasonings other than miso🍵
The synergistic effect of glutamic acid contained in kelp and soy sauce and inosinic acid contained in bonito flakes condenses the flavor💯
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