お醤油の名産讃岐の天然醸造醤油に、日本全国の特産地から厳選したさば節、鰹節昆布の天然材料をブレンドし、普通醤油より25%も減塩している美味しい本格的なお醤油をお試しさせていただきました〜〜💕 1789年からの大の老舗鎌田醤油のだし醤油です〜〜💕 お料理になんでも合うし、減塩でヘルシーなので、毎日毎日
愛用しまくっています💕 このお醤油ご近所恵比寿のthe gardenでいつもみかけて凄く気になっていた高級お醤油で、お試し出来て凄く美味しいし、なくなったらthe gardenで買えるし嬉しいな〜〜😆 I have tried this delectable soy sauce called Kamada soy sauce with stock
It's manufactured by Kamada soy sauce and it's been in business since 1789 in Sanuki, Japan Sanuki is nationwide famous for great soy sauce This soy sauce has been successful in reducing salt for 25% so that it's great for those who need to cut down salt percentage in their dietary The soy sauce I tried is mixed with stock so it goes well with many dishes It's also sold at many gourmet supermarkets in Tokyo as well as internet orders are available on their Kamada website
#鎌田醤油だし醤油 #讃岐 #kamada #soysauce #stock #bonito #seakelp #sardine #delectable #減塩 #lawsalt #鎌田醤油 #だし醤油 #monipla #鎌田醤油のファンサイト参加中
…続きを見る['close']