◀
▶
玉露園食品工業株式会社のわさび風味こんぶ茶です🍵
こんぶ茶の旨みにわさび風味を加えたもので、わさびの鼻を刺激する味わいが、こんぶのまろやかな旨みに調和しています🍣←🟢
今回はたらこおにぎり(鱈の卵を塩漬けにしたものを焼いて中に入れた日本のお米のボール)を作りました🍙
深緑色のおにぎりを包んでいる紙は海苔です🌾
海藻を乾燥させて四角い型に敷き詰めて乾燥させたもので、一番最初に採れた海藻でできた海苔が高級品とされています🥢🍙🍵
お米が炊けたら、湯気が消えないうちに、こんぶ茶を加えて、焼きたらこを中に入れて、空気を閉じ込めるイメージで、ふんわりと握ります🗝️
こんぶは出汁として和食には欠かせないものなので、相性がいいですよ😍
This is wasabi-flavored kombucha from Gyokuroen Foods Industry Co., Ltd.🍵
It is the flavor of kelp tea with wasabi flavor added, and the nose-stimulating taste of wasabi harmonizes with the mellow flavor of konbu 🍣← 🟢
This time, I made cod roe onigiri (Japanese rice balls filled with grilled salted cod eggs)🍙
The paper wrapping this dark green rice ball is seaweed🌾
It is made by drying seaweed, spreading it in a square mold, and drying it, and the nori made from the first seaweed to be harvested is considered to be a luxury item 🥢🍙🍵
Once the rice is cooked, before the steam evaporates, add the kombucha, place the grilled cod roe inside, and gently squeeze the cod roe to trap the air🗝️
Konbu is an indispensable part of Japanese cuisine as a soup stock, so it goes well with it 😍
#pr #玉露園 #わさび風味こんぶ茶 #こんぶ茶 #玉露園のこんぶ茶 #monipla #gyokuroen_fan
Instagramの投稿へ
投稿日時:2023/10/31
提供:玉露園