最近腸活に目覚めていて、ウォーキングをした後、オリゴ糖を使ったお料理をいろいろ作って食べているので身体の調子が良いです💕💕
オリゴのおかげ
はリキッドタイプのビフィズス菌を増やしてお腹の調子を良好に保つ甘味料です💕💕 私はいろいろなお料理に使っているんだけど、主にお砂糖の代わりに使っています💕💕 昨日食べたランチはメインがナスのチーズシソ肉巻きで、巻いた豚バラをしっかり焼いた後、お醤油、オリゴのおかげ、みりんとお酒をミックスしたソースを作ってカリッと焼けたナス肉巻きにかけて味を染み込ませたら、この世のものとは思えない美味しさです〜❣️❣️❣️ 辛ラーメンを作る時も少しオリゴのおかげを入れるとコクが増して美味しいです🤤💕💕
My recent healthy tips.
I really love talking about and working on healthy activities. I love walking around my house as much as I could. After I come home, I prepare meals for myself and I use this oligosaccharide.
It’s called ‘Oligo No Okage”, meaning thanks to Oligo.
That’s a liquid sweetener containing Oligosaccharide. Oligosaccharide helps increase numbers of bifidobacterium in the intestines and keep them healthy. I use the bottle as an alternative to sugar. I actually don’t use sugar at home when I cook. I wrapped an egg plant with cheese, shiso leaves using pork belly and fried thoroughly. Mixed soy sauce, this Oligo No Okage, cooking sake and mirin (sweetened sake) and poured over the egg plant meat rolls. With melting cheese inside, they are sooooo good and match well with steamed white rice! Delectable and healthy!
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