正田醤油のファンサイト/つけて焼いたら焼まんじゅうトーストのたれの口コミ(クチコミ)・レビュー(8m107d4cさん)

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正田醤油株式会社のつけて焼いたら焼きまんじゅうトーストのたれです🍡 焼きまんじゅうは、小麦を麹菌で発酵させたまんじゅうを竹串に刺して、水・醤油・みりんを煮詰めたたれを絡めて、炭火で炙ったものです🔥 賞味期限は湯気が消えるまでで、店によって味が異なります💯 四方を山に囲まれた群馬県は吹き降ろしの風が強く乾燥するので(肌が切れるほど)、小麦栽培に適しています🌾 焼きまんじゅうは、養蚕業や絹織物業の商工業者から広まり、150年以上食されています😋 「つけて焼いたら焼きまんじゅうトーストのたれ」は、醤油が主張しすぎず甘めで、バターとの相性も抜群でした🧈 蜂蜜不使用で老若男女に食べやすく、焦がし醤油使用で香ばしさがアップし、箱が丈夫で開けやすいジッパー式オープンになりました✨ This is the sauce for grilled manju toast made by Shoda Soy Sauce Co., Ltd.🍡 Yakimanju is a sweet bun made by fermenting wheat with aspergillus oryzae, skewered on a bamboo skewer, mixed with a sauce made by boiling down water, soy sauce, and mirin, then roasted over charcoal.🔥 The expiration date is until the steam disappears, and the taste varies depending on the store💯 Surrounded by mountains on all sides, Gunma Prefecture has strong winds that dry the area (to the point of cutting your skin), making it suitable for wheat cultivation.🌾 Baked manju became popular among commercial and industrial merchants in the sericulture and silk weaving industries, and has been eaten for over 150 years.😋 "Sauce for grilled manju toast'' was sweet without being too overpowering with soy sauce, and went great with the butter🧈 It doesn't use honey and is easy to eat for people of all ages, men and women of all ages, the aroma is enhanced by the use of burnt soy sauce, and the box is durable and has an easy-to-open zipper opening.✨ #PR #正田醤油株式会社 #つけて焼いたら焼まんじゅうトーストのたれ #焼まんじゅうトーストのたれ #焼きまんじゅう #やきまんじゅう #焼まんじゅう #ソウルフード #群馬県の焼きまんじゅう #群馬の味 #群馬県 #群馬 #ぐんまちゃん #ご当地メニュー #郷土料理 #食パン #食パンアレンジ #トースト #トーストのたれ #あまじょっぱい #甘じょっぱい #料理写真 #料理 #正田醤油 #正田 #おいしいがうれしい正田醬油 #おいしいがうれしい #monipla #shoda_fan

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投稿日時:2025/02/23 提供:正田醤油株式会社

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つけて焼いたら焼まんじゅうトーストのたれ

商品の詳細情報はこちらから https://www.shoda.co.jp/product/katei/3041

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