さくらこJapanese-style ganache topped w/ sakura-flavored salt, April 2023
With a special roasted salt flavored w/ dried & ground pieces of cherry blossom, made a Japanese-style ganache! To enjoy the simple taste of ingredients themselves, used milk not fresh cream. Enjoyed a light scent of sakura & a slight kick of salt!
#海の精 桜の塩を#海の精ショップ さんからいただきました。#桜 のほんのりピンク色をどういかそうかと考えに考えて、生チョコのトッピングに使ってみました。できるだけシンプルにしたかったので生クリームではなく牛乳を使いました。#塩 がアクセントになり正解でした。ほんのりピンク色もかわいいですね。
#instachocolate #instasweets #homemadesweets #handmadesweets #japanesestyle #ganache #homemadeganache #sakuraflavor #ilovechocolate #monipla #uminosei_fan #インスタおやつ #インスタチョコレート #おうちおやつ #おうちカフェ #手作り生チョコ #生クリームではなく牛乳で #チョコレート好き #お花見https://monipla.jp/member_log/m-4c3db00f63d32/
満足度: